Niels Bruynseels op één en Jos Verlooy op twee in de vijf sterren Grand Prix van St. Tropez

Jumping
27 sep 2020
Door Horseman Kristof

Niels Bruynseels heeft na winst in de CSI3* Grand Prix gisteren nu ook de vijf sterren Grote Prijs van St. Tropez gewonnen.

Vijftien combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Daarin zette Niels Bruynseels met de 14-jarige BWP merrie Gancia de Muze (v. Malito de Reve) de winnende tijd van 39:70 seconden neer. Gancia won eind augustus ook al een 1m55 rubriek in St. Tropez. In juli zegevierde het duo in de vier sterren Grand Prix op de Hubside Jumping.

Belgisch kampioen Jos Verlooy reed de BWP ruin Igor (v. Emerald) naar een tweede plaats in 40:28 seconden. De derde plek was voor Alberto Zorzi en Vauban du Trio (v. Nervoso).

Gudrun Patteet had een snelle tijd van 39:86 seconden neergezet, maar een springfout verwees haar met Sea Coast Pebbles Z naar een negende plaats.